Visie

In coachen en trainen heb ik mijn uitdaging gevonden. Mijn drijfveer is mensen te ondersteunen in het leren omgaan met de problemen waar ieder voor zich mee te maken krijgt. Ik word gemotiveerd door de wetenschap dat kennis en potentie in iedereen aanwezig is.  Mijn werk als coach en trainer nodigen mij uit om steeds opnieuw verantwoordelijkheid te nemen dit te concretiseren.
Als coach werk ik veelal in het bedrijfsleven in het kader van persoonlijke groei en ontwikkeling.
Als trainer werk ik naast het bedrijfsleven ook bij de Alba academie, een post HBO opleiding voor coaches.
Als mediatior ligt mijn expertise voornamelijk op het vlak van arbeidsconflicten en relationele conflicten.
Relevante opleidingen in dit kader zijn o.a; de opleiding tot master practitioner op het vlak van NLP, gecertificeerd door het New York Training Institute van Anné Linden,  de opleiding  Transpersoonlijke coaching en counseling bij Arcturus, NMI opleiding tot mediator bij CVC in Den Haag en constallation work en inner navigation bij de KU in Leuven.
Belangrijke bronnen voor mij zijn; het werk van Eric Schneider, Ken Wilber, Sue Johnson (Emotionally Focussed Therapy).
Verder werk ik als een door het NMI gecertificeerd mediator en als coach heb ik mij aangesloten bij het NOBCO als register coach.
Sinds 2001  werk ik als ondernemer met een organisatie die zich richt op coaching, mediation en training in grotere en middelgrote ondernemingen zowel in Nederland als in België.

Daarnaast heb ik  in 2006 EA- coaching opgericht, dit bedrijf is volledig gericht op het verbeteren van menselijke relaties.