Gratis intakegesprek plannen

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Ik maak graag kennis met je tijdens een gratis intake gesprek. Neem conatct op voor meer informatie.

Ademcoaching

“Antwoorden vinden in jezelf buiten de gebaande paden”
Soms is het helend via de ademhaling uit de denkprocessen te stappen om antwoorden te vinden in ons eigen lijf. Ons eigen lichaam die alle wijsheid in zich heeft.
 
Het kan voorkomen dat ik in een regulier coachingstraject een ademsessie voorstel om onbewuste stukken op een minder cognitieve manier aan de oppervlakte te krijgen. In de samenwerking met Anita van der Wijst bied ik naast reguliere coaching ook ademsessies aan.
 
Als ademcoach begeleiden we je om laag voor laag de diepte in te gaan. Dit doen we via de zogenaamde ‘verbonden ademhaling. Een adem vorm die gebruikt wordt voor diepe transformatie processen. We nemen jou mee in een diepgaande ademsessie waarbij de adem wordt ingezet als tool om je te bevrijden van vastgezette emoties en trauma.
 
Het is een intensieve en actieve vorm van ademen en we gebruiken de wijsheid van het lichaam dat weet wat er onderdrukt is en aan het licht mag komen.

Gratis intakegesprek plannen

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over ademcoachen? Ik maak graag kennis met je tijdens een gratis intakegesprek. Neem contact op voor meer informatie en lees hier alvast een ervaringsverhaal.