Gratis intakegesprek plannen

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Ik maak graag kennis met je tijdens een gratis intake gesprek. Neem conatct op voor meer informatie.

Begeleide intervisie

“welke spiegel ben jij voor jouw medewerkers en hoe houd jij je staande tussen andere spiegels?”
Zou jij wel eens met iemand willen sparren over jouw functioneren als coachende professional? Heb jij behoefte aan een vraagbaak met wie je jouw rol als coach in alle eerlijkheid onder de loep kunt nemen? Ik ben je graag van dienst.

Het uitgangspunt zowel bij supervisie als bij intervisie is bij mij altijd veiligheid en gelijkwaardigheid. Om optimaal van elkaar te kunnen leren is het immers van belang dat je je kwetsbaar en open op kunt stellen. Waar kun je verder nog op rekenen? Als supervisor en begeleider van intervisietrajecten put ik uit een ruime ervaring als coach en opleider bij de ALBA academie en Response Instituut. De basis in mijn werk zijn de relaties in ons leven. Ons hele bestaan hangt immers af van de relaties die we aangaan, te beginnen met de relatie met onszelf. 

Voor wie?

“Wil je je werk als coach, trainer of leidinggevende verder professionaliseren?”
 
Dan kan intervisie je hierbij helpen. Intervisie vindt plaats in een groep van vier tot zes professionals. Elke bijeenkomst werken we rond een specifiek thema of aandachtspunt. Als ervaren intervisieleider laat ik je stilstaan bij gebeurtenissen op je werk die je raakten of waar je vragen bij hebt. We kijken naar achterliggende patronen, motivaties, belangen en de relaties van de groepsleden en de achtergrond waarin dit alles gebeurt.
Gebruikmakend van de kracht van de groep kom je tot inzichten. Door de wisselwerking met de groep, krijg je een dieper zicht op jezelf, je handelen bij cliënten en op je relaties. Zo zet je jezelf als mens en als professional kracht bij.
De groep komt eens per zes tot acht weken bij elkaar.

“Gratis intakegesprek plannen?”

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over intervisie? Ik maak graag kennis met je tijdens een gratis intakegesprek. Neem contact op voor meer informatie en lees hier alvast een ervaringsverhaal.