Gratis intakegesprek plannen

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Ik maak graag kennis met je tijdens een gratis intake gesprek. Neem conatct op voor meer informatie.

EFT Therapie

“Vind jezelf, de ander en elkaar weer terug in jullie relatie
 
Jullie relatie is niet meer wat het is geweest. Er zijn spanningen, de ergernissen stapelen zich op en van de onvoorwaardelijke liefde voor elkaar is nauwelijks meer iets te zien. Van goede communicatie is geen sprake, jullie begrijpen elkaar niet en praten voortdurend langs elkaar heen. Kortom: jullie relatie is in een negatieve spiraal beland. EFT therapie kan een oplossing zijn voor zulke problemen, maar wat houdt het precies in?

Sessies

“Een hernieuwde kennismaking met jezelf en elkaar”

 

Zoals de naam EFT therapie al doet vermoeden, richten de sessies zich op emoties en het begrijpen en voelen van de liefde en de verbinding binnen de relatie. Tijdens de sessies leer je kijken naar de communicatie- en gedragspatronen van jezelf en van elkaar. Een gemiddeld traject duurt 10 tot 12 sessies van maximaal twee uur. Samen bouw je aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken. Omdat jullie leren om weer echt naar elkaar te luisteren, zie je ook wie je zelf bent en wie de ander is. Je zou het kunnen zien als een hernieuwde kennismaking met jezelf en met elkaar. Een kans om de liefde terug te vinden en om in een positieve spiraal te komen.

Gratis intakegesprek plannen

Besluiten jij en je partner om bij mij relatietherapie te volgen? Ik maak graag kennis tijdens een gratis intakegesprek. Neem contact op via info@humansupport.nl of bel naar +31 (0)76 5493009 en lees hier alvast een ervaringsverhaal.