Mediation en bemiddeling

Een oplossing die voor beide partijen werkt

Bij mediation (ook wel bemiddeling genoemd) bestaat de wil om samen uit een conflict te komen. Dat kan een zakelijk, maar ook een persoonlijk conflict zijn. Het doel van mediation is om juridische procedures te voorkomen. Mijn expertise ligt vooral op het gebied van arbeidsconflicten, echtscheidingsbemiddeling en ouderschapsplannen opstellen.

 

Tijdens de zoektocht naar een uitweg begeleid ik je naar een oplossing die voor jou én de andere partij werkt. Mijn rol is daarbij professioneel, neutraal en onpartijdig. Ik ben geen jurist, maar juist een facilitator die een bijdrage levert aan een samenwerkingsverband in welke vorm dan ook. We komen tot een overeenkomst die werkbaar is voor beide partijen, ook al is de relatie wegens het conflict veranderd. Ik streef ernaar om met elkaar te (blijven) praten en ik pas mijn kennis en kunde toe om verdere beschadiging aan de relatie te voorkomen. Mediation en bemiddeling is voor iedereen die openstaat voor een win-win situatie en een rechtszaak wil voorkomen.

bemiddeling
19 bemiddeling foto 2

Gemiddeld heb je bij mediation of bemiddeling twee tot zes gesprekken van 1,5 uur nodig. Dat maakt mediation goedkoper dan het inschakelen van een advocaat. Ik werk uiteraard conform de richtlijnen van het Nederlands Mediation Instituut en ben gedreven in het vinden van de best passende oplossing.

 

Gratis intakegesprek plannen

Zit je met een conflict waar je niet uit lijkt te komen? Laten we kennismaken tijdens een gratis intakegesprek. Neem contact op via info@humansupport.nl of bel naar +31 (0)76 5493009.