Over Renate

Renate Bleij

Ik, Renate Bleij, ben het gezicht van Human Support. Inmiddels heb ik honderden professionals gecoacht en getraind, waaronder artsen, accountants, managers, verpleegkundigen en diverse adviseurs. Het is mijn passie om mensen te helpen bij het vinden van antwoorden op persoonlijke vraagstukken. Of het nu gaat om coaching of EFT therapie.

 

Mijn drijfveer voor Human Support is de wetenschap dat kennis en potentie in ieder mens zitten. Relaties versterken, groeien als persoon en de beste versie van jezelf zijn. Makkelijk gezegd, maar niet altijd makkelijk gedaan. Sinds 2000 ondersteunt Human Support iedereen die hierin vastloopt of die stappen wilt maken in zijn ontwikkeling.

Eyespiration
Eyespiration

Gepassioneerd, gedreven en respectvol

Ik ben een doortastende procesbegeleider, die op een gecommitteerde, gedreven en respectvolle manier tot de kern komt. Wat je vraag ook is, het doel van elk proces is iedere keer weer om tot de pure essentie van het vraagstuk te komen, zodat jij je eigen antwoorden vindt. Een duurzame samenwerking, waarin bewustzijnsontwikkeling en groei onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

 

In mijn werk als coach en trainer voel ik mij steeds opnieuw uitgenodigd om deze manier van werken waar te maken. En iedere keer kijk ik er weer naar uit om talenten en potentie aan het licht te brengen. Soms heb je namelijk iemand nodig die niet oordeelt, waar je helemaal jezelf bij kunt zijn en die jou faciliteert om in je eigen kracht te staan.

Altijd in beweging

Ik vind het meer dan logisch om mijn vakkennis op peil te houden en mezelf op deze manier te blijven ontwikkelen. Naast het feit dat ik gecertificeerd ben als Master Practition Coach, ben ik ook opgeleid tot mediator, internationaal gecertificeerd NLP trainer en aanvullend getraind EFT therapeut. Ik heb mijn kennis daarnaast verbreed met onder anderen: Systemic Constallation Work and Inner Navigation, Mindfulness en Trauma werk. Voor meer relevante opleidingen en ervaring klik hier

 

Ben je er klaar voor om samen jouw vraagstuk(ken) op te lossen? Neem contact met me op via info@humansupport.nl of bel naar +31 (0)76 5493009 en wie weet zie ik je snel.

Eyespiration