Purpose training

Wat leer je tijdens de Purpose Training?

Samen met Mindable en Response NLP Opleiding heeft Human Support de Purpose Training ontwikkeld. De Purpose Training is een 15-daagse opleiding en is bedoeld als masterclass voor mensen die werken als coach, binnen het werk een coachende rol hebben, of simpelweg  het maximale uit zich zelf willen halen in de context van hun leven. Deze opleiding is een opleiding in bewustzijnsontwikkeling in ieder opzicht. Aan het begin van de training werk je aan het vergroten van je zelfinzicht: Wie ben je werkelijk? En vooral; Wat zijn je talenten?

 

Je komt erachter wat je schaduwkanten zijn en leert hoe je ondanks of dankzij die schaduwkanten een onvoorwaardelijke vriendschap met jezelf kunt sluiten. Daarna ga je aan de slag met wat jouw talenten voor je werk en voor de wereld betekenen. Je onderzoekt wat jouw bijdrage is  in jouw vak,  aan de samenleving in zijn algemeenheid, of meer specifiek: voor de mensen om jou heen. Je gaat nog meer werken vanuit je essentie en wie je werkelijk bent.

purpose
zgsyktl1

Waarom deelnemen aan de Purpose Training?

  • Je wilt een verdere verdieping in je eigen ontwikkeling.
  • Je hebt contact gemaakt met je hoogste waarden en vanuit die basis wil je leven.
  • Je wilt niet alleen begrijpen wat je talenten zijn, je wilt er ook naar handelen.
  • Je wilt de relatie leggen tussen je missie, talent en purpose.

 

De Purpose Training is gebaseerd op diverse modellen en systemen over bewustzijnsontwikkeling en zingeving. Denk hierbij aan advanced NLP, het werk van Ken Wilber, Emotional Focused Therapy, Acceptance en Commitment Training, Compassion Focused Training en Mindfulness. Daarnaast is paardencoaching een vast onderdeel van de opleiding. Tijdens deze vorm van coaching wordt jouw karakter gespiegeld aan paarden, een effectieve methode om inzicht te verkrijgen in je persoonlijkheid.

Inschrijven

De trainers

  • Renate Bleij
  • Eric Schneider
  • Milan Somers
  • Kees Dullemond

 

Locatie:

Roermond

Duur:

15 dagen van 5 blokken

Tijden:

10:00 – 17:00 uur

Opleidingsdagen:

Donderdag, vrijdag en zaterdag

 

Data voor 2021

 

1-3 april 2021

20-22 mei 2021

29-31 augustus 2021

7-9 oktober 2021

25-37 november 2021

11 tijdlijn button 5 logo_purpose