Supervisie voor coaches

Zou jij wel eens met iemand willen sparren over jouw functioneren als coachende professional? Heb jij behoefte aan een vraagbaak met wie je jouw rol als coach in alle eerlijkheid onder de loep kunt nemen? Ik ben je graag van dienst.

 

Het uitgangspunt zowel bij supervisie als bij intervisie is bij mij altijd veiligheid en gelijkwaardigheid. Om optimaal van elkaar te kunnen leren is het immers van belang dat je je kwetsbaar en open op kunt stellen. Waar kun je verder nog op rekenen? Als supervisor en begeleider van intervisietrajecten put ik uit een ruime ervaring als coach en opleider op het gebied van onder andere EFT en NLP. De basis in mijn werk zijn de relaties in ons leven. Ons hele bestaan hangt immers af van de relaties die we aangaan, te beginnen met de relatie met onszelf.

 

Supervisie voor coaches
In een supervisietraject breng jij situaties in uit je eigen praktijk. Samen onderzoeken we eerst je casus en gaan we jouw rol verkennen. We starten hierbij met de relatie met jezelf. Waar loop jij tegenaan in je werk, of buiten je werk? Welke patronen staan jou in de weg in het contact met de cliënt? Welke diepe overtuigingen belemmeren jou?

 

Ook door te reflecteren en door je aandacht naar binnen te richten, vergroot je het inzicht in jezelf en krijg je meer begrip. En dat stelt je weer in staat om meer regie te pakken. Zo kun jij als professional  verder groeien.

reanate-human-support-balk
renate-bleij-human-support

Begeleide intervisie voor professionals (regulier)
Wil je je werk als coach, trainer of leidinggevende verder professionaliseren? Dan kan intervisie  je hierbij helpen. Intervisie vindt plaats in een groep van vier tot zes professionals. Elke bijeenkomst werken we rond een specifiek thema of aandachtspunt. Als ervaren intervisieleider laat ik je stilstaan bij gebeurtenissen op je werk die je raakten of waar je vragen bij hebt. We kijken naar achterliggende patronen, motivaties, belangen en de relaties van de groepsleden en de achtergrond waarin dit alles gebeurt.

 

Gebruikmakend van de kracht van de groep kom je tot inzichten. Door de wisselwerking met de groep, krijg je een dieper zicht op jezelf, je handelen bij cliënten  en op je relaties. Zo zet je jezelf als mens en als professional kracht bij.

 

De groep komt eens per zes tot acht weken bij elkaar.

 

Begeleide intervisie voor professionals rondom relaties
Werk jij als coach veel met koppels of wil je dat in de toekomst gaan doen? Dan kun je ook kiezen voor de begeleide intervisie rondom relaties. Al zo’n 20 jaar houd ik me bezig met relaties en relatiecoaching. Die ervaring zet ik tijdens de intervisie graag in om jouw kennis te vergroten en jou als coach te laten groeien. Tijdens de intervisie kijken we naar de manier waarop je in je praktijk omgaat met koppels en met hun relatie. Ik breng elementen uit de EFT in, en laat je zien hoe je die toe kunt passen bij koppels.

 

Ook deze groep komt eens per zes tot acht weken bij elkaar.