Gratis intakegesprek plannen

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Ik maak graag kennis met je tijdens een gratis intake gesprek. Neem conatct op voor meer informatie.

The only way out is in

“Wil jij jouw waarheid leven aan de hand van je eigen potentieel zodat je (nog meer) je eigen weg kunt gaan? “
Tijdens dit traject ga je ervaren en leren hoe je als mens in je eigen authentieke kracht kan gaan staan. Via de weg van bewustwording neem ik je mee op je eigen reis in je eigen leven. Wil jij als mens in je eigen kracht staan? En wil je dit inzetten op de momenten dat jij dat wilt, onafhankelijke van de situatie?
 
Je kunt gaan zien dat de vervelendste situaties in jouw leven de mooiste uitdagingen zijn om jezelf te ontplooien.
Dit aan de hand van je eigen levensverhaal, jouw reis, in verbondenheid met je hart en met elkaar. Daarbij gebruikmakend van oude tradities zoals o.a. de taal van de Maya’s en numerologie.
 
Dit traject bestaat uit een reeks van 7 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 14.00 uur, waarbij we samen taal gaan geven aan de wereld van bewustzijnsontwikkeling en tegelijkertijd gaan ontdekken wat dat betekent voor jou persoonlijk.

Gratis intakegesprek plannen

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over The only way out is in? Ik maak graag kennis met je tijdens een gratis intakegesprek. Neem contact op voor meer informatie en lees hier alvast een ervaringsverhaal.